top of page

Vistaco

Over het recept

Knapperig smullen.

print.png

Porties:

2 personen

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

20 min

Totale bereiding:

20 min

Gang/gerecht:

Hoofdgerecht

V, v, v of v

Vis

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 200gr witvis

  • 1 rode paprika

  • 2 el taco-kruiden (hier homemade recept)

  • 1 limoen(citroen), de zest

  • 5 blaadjes ijsbergsla

  • 2 a 3 tomaten

  • 1 gesneden paprika

  • 3 voorjaarsui

  • 1 limoen (citroen)

  • 1/4 bosje  verse koriander

  • Guacamole,

Mis en Place

Snij de rode paprika in reepjes.

Snij de ijsbergslag, voorjaars ui, koriander en tomaten klein/fijn.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg 2 vellen aluminiumfolie (of ovenschaaltjes) gereed.

Leg de in reepjes gesneden paprika op de folie.

Bestrooi de visfilets met deTaco-kruiden en de limoenzest (reepjes van de schil) en leg op de paprikareepjes.

Pakketjes dichtvouwen en in 15 a 20 minuten garen.


Bak de taco-schelpen 4 minuten in de oven.

Pluk de vis in kleinere stukjes en meng het bedje van paprika er door.


Vul taco schelpen met guacamole, sla, paprika, tomaat, voorjaarsui en geplukte vis en koriander.

Maak het af door er wat verse limoen/citroensap over te druppelen!


Dat wordt krakend genieten!

KPK

9 september 2018

bottom of page