top of page
inject-blog-service_1734104633690.png

Waarom deze site

Deze website is de oplossing voor ons probleem. Onze partners, de echte hobbykoks, kijken in de keukenkastjes en... bam! Daar is weer een heerlijke, complete! Ze zien een recept, passen het aan en... bam! Wederom een smakelijke maaltijd!

Maar als je na een jaar vraagt: "Kun je dat nog een keer maken?" krijgen we vaak het antwoord: "Tja, ik heb geen idee hoe ik dat heb gedaan."

Deze site is dus ontstaan uit noodzaak! We willen de recepten vastleggen zodat we ze later opnieuw kunnen gebruiken en ze niet verloren gaan. Voor onszelf, voor onze nageslacht ("Mam, die Indiase curry was zo lekker, hoe maak je die") en voor jullie, die toevallig op deze site terecht zijn gekomen

Over de Keukenprinsen

We zijn eigenlijk met z’n tweeën! We blijven liever anoniem, maar laten we ons Jan en Kees noemen, toch mooie, oude Nederlandse namen!

KP Jan heeft onlangs het hele land door gereisd en kent talloze plekken voor heerlijk eten, van kleine snacks en street food tot luxe restaurants. Hij is bedreven in het maken van worsten, van Italiaanse droge worsten tot Amsterdamse Ossenworst, en zijn gerechten van de "Green Egg" zijn zeer geliefd. Thuis is hij vaak toeschouwer en hulpje voor de maaltijden zijn keukenprinses bereidt.

KP Kees was meer dan 20 jaar lid van een kookclub waar één keer per maand samen werd gekookt. Kees is een echte receptenkoker zonder recept kan hij niet veel. Thuis bakt hij zelden, maar zijn uitgebreide Indiase gerechten zijn een hit de familie! Met een ervaren keukeninses thuis doet hij graag een stapje terug en heeft hij zich toegelegd op proeven, suggesties doen en af en toe zelf iets proberen.

Tot zover! De recepten op deze site zijn van onze partners. Maar wie maakt zich daar druk om? Als ze maar eenvoudig, duidelijk en lekker zijn!

Veel plezier!
Jan en Kees

inject-blog-service_1734104633469.png
bottom of page