top of page

Masala omelet

Over het recept

Lekker als ontbijt, lunch.

Porties:

3 personen

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

40 min

Totale bereiding:

40 min

Gang/gerecht:

-

V, v, v of v

Veggie

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 6 eieren
  • 25 ml water
  • naar smaak zwarte peper
  • 3 el olie (om te bakken)
  • 2 voorjaarsuien
  • 1 tl garam masala
  • 1 verse groene peper
  • 1 tl komijn (gemalen)
  • halve paprika
  • 2 tomaten
  • handje verse koriander
  • naar smaak peper en zout

Mis en Place

Niets bijzonders.

Bereiding

  • Snij de voorjaarsui in ringetjes en hak de groene peper in stukjes.

  • Bak de voorjaarsui in 1 el olie zacht.

  • Voeg garam masala, komijn, fijngesneden paprika, groene peper toe.

  • Bak roerend 2 minuten.

  • Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en voeg toe.

  • Laat afkoelen.

  • Kluts de 6 eieren met water, peper en zout los.

  • Voeg het afgekoelde voorjaarsui-mengsel toe.


  • Zet de koekenpan op vuur met wat olie.

  • Als de pan heet is gooi de massa erin en bak op laag vuur de omelet licht bruin.

  • Bestrooi met verse koriander.


Lekker met chapatti (of Libanees brood), Raita met koriander en munt en komkommer.


KPK

24 februari 2018

bottom of page