top of page

Taart topping

Over het recept

eze romige taarttopping met roomkaas en vanille is eenvoudig te maken en ideaal voor het afmaken van al je favoriete taarten! Mix alles goed door elkaar, laat het even koud staan en geniet van een heerlijke, zijdezachte topping die elke taart naar een hoger niveau tilt,

print.png

Porties:

voor 1 taart

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

5 tot 10 min

Totale bereiding:

5 tot 10 min

Gang/gerecht:

Bakwerk

V, v, v of v

Veggie

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

-

Ingrediënten en benodigdheden

  • 400 gr roomkaas
  • 5 ml vanille extract of 1 zakje vanille suiker
  • 125 gr zachte roomboter
  • 250 gr poedersuiker​

Andere benodigdheden: springvorm 27cm,

Mis en Place

Geen

Bereiding

Doe de roomkaas in een (mixer) mengkom, voeg daar de vanille aan toe.

Daarna de boter en de poedersuiker (pas op dat het niet een stofwolk wordt).

Goed door elkaar mixen, en koud zetten.

Kan gebruikt worden als topping op verschillende taarten!

KPK

4 februari 2018

bottom of page