top of page
Taart topping
Over het recept
eze romige taarttopping met roomkaas en vanille is eenvoudig te maken en ideaal voor het afmaken van al je favoriete taarten! Mix alles goed door elkaar, laat het even koud staan en geniet van een heerlijke, zijdezachte topping die elke taart naar een hoger niveau tilt,
Taart topping 1.jpg
Taart topping 2.jpg
Taart topping 1.jpg
1/2
Porties:
voor 1 taart
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
5 tot 10 min
Totale bereiding:
5 tot 10 min
Gang/gerecht:
Bakwerk
V, v, v of v
Veggie
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
-
Ingrediënten en benodigdheden
- 400 gr roomkaas
- 5 ml vanille extract of 1 zakje vanille suiker
- 125 gr zachte roomboter
- 250 gr poedersuiker
Andere benodigdheden: springvorm 27cm,
Mis en Place
Geen
Bereiding
Doe de roomkaas in een (mixer) mengkom, voeg daar de vanille aan toe.
Daarna de boter en de poedersuiker (pas op dat het niet een stofwolk wordt).
Goed door elkaar mixen, en koud zetten.
Kan gebruikt worden als topping op verschillende taarten!
KPK
4 februari 2018
bottom of page