top of page

Korianderboter

Over het recept

Overheerlijk op een stokbrood, turks brood,  bij de bbq, soep of voorafje.

Porties:

125 gram

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

10 min

Totale bereiding:

10 min

Gang/gerecht:

-

V, v, v of v

Veggie

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 100 gr zachte roomboter
  • 8 steeltjes koriander
  • 2 teentjes knoflook
  • snufje grof zeezout

Mis en Place

Geen.

Bereiding

Doe de zachte roomboter in een schaaltje.

Haal het blad van de koriander en snijdt fijn ( houdt 2 blaadjes apart) en doe bij de boter.
Pel de knoflookteentjes en schaaf deze op een fijne rasp boven de boter.

Voeg ook het snufje zout toe en roer alles goed door elkaar.

Serveer met de 2 blaadjes verse koriander erop.

Overheerlijk op een stokbrood, turks brood,  bij de bbq, soep of voorafje.

KPJ

18 maart 2018

bottom of page