top of page

Groenten met knoflookdip (borrel)

Over het recept

Dit is een lekker hapje voor de Vrijmibo of voor een borrel op elk ander moment.

print.png

Porties:

4 personen

Regio:

Europa

Keuken:

-

Werktijd:

10 min

Totale bereiding:

10 min

Gang/gerecht:

Snack & borrel

V, v, v of v

Veggie

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

-

Ingrediënten en benodigdheden

  • 1 komkommer
  • 1 bosje radijs
  • 1 bakje (snoep) tomaatjes
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 rode paprika
  • 1 portie (zelfgemaakte) mayonaiseNopes
  • 3 teentjes verse knoflook

Mis en Place

Nopes

Bereiding

Haal de zaadlijsten uit de komkommer en snij in repen.

Haal de zaadlijsten uit de paprika en snij ook in repen.

Haal het draad van de bleekselderij en snij de stengels op hetzelfde formaat als de komkommer.

Pel en pers de knoflookteentjes en roer ze door de mayonaise.

Leg op een bord de komkommer, paprika, bleekselderij, tomaatjes en radijs en dippen maar!

KPK

26 juni 2018

bottom of page