top of page
Groenten met knoflookdip (borrel)
Over het recept
Dit is een lekker hapje voor de Vrijmibo of voor een borrel op elk ander moment.
Groenten met knoflookdip 1.jpg
Groenten met knoflookdip 1.jpg
1/1
Porties:
4 personen
Regio:
Europa
Keuken:
-
Werktijd:
10 min
Totale bereiding:
10 min
Gang/gerecht:
Snack & borrel
V, v, v of v
Veggie
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
-
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 komkommer
- 1 bosje radijs
- 1 bakje (snoep) tomaatjes
- 3 stengels bleekselderij
- 1 rode paprika
- 1 portie (zelfgemaakte) mayonaiseNopes
- 3 teentjes verse knoflook
Mis en Place
Nopes
Bereiding
Haal de zaadlijsten uit de komkommer en snij in repen.
Haal de zaadlijsten uit de paprika en snij ook in repen.
Haal het draad van de bleekselderij en snij de stengels op hetzelfde formaat als de komkommer.
Pel en pers de knoflookteentjes en roer ze door de mayonaise.
Leg op een bord de komkommer, paprika, bleekselderij, tomaatjes en radijs en dippen maar!
KPK
26 juni 2018
bottom of page