top of page

Chocorotsen (crunchy)

Over het recept

Verwen jezelf met deze heerlijke chocorotsen – een verrassende twist op de klassieke pindarotsjes, vol crunch en smaak! Voeg geroosterde amandelen of hazelnoten toe voor extra textuur en geniet van deze onweerstaanbare lekkernij!

print.png

Porties:

20 tot 24 stuks

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

25 min

Totale bereiding:

60 min

Gang/gerecht:

Bakwerk

V, v, v of v

Veggie

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 700 gr (pure) chocolade
  • 300 gr crunchy ontbijtgraan
  • 100 gr rozijnen
  • 150 gr cranberries
  • 150 gr gedroogde bananen
  • 100 gr gezouten pretsels (optioneel)

Andere benodigdheden: papieren cakevormpjes

Mis en Place

Gen bijzondere handelingen vooraf.

Bereiding

Smelt de chocolade 'au bain marie'.

Zodra de chocolade vloeibaar is kun je de droge ingrediënten toevoegen.

Roer goed door, alle ingrediënten moeten een laagje chocolade hebben.

Schep het mengsel met twee lepels in de papieren cakevormpjes.

Laat goed afkoelen. Heerlijk voor bij de thee (og gewoon zonder thee).

KPK

26 juni 2018

bottom of page