Chocorotsen (crunchy)
Over het recept
Verwen jezelf met deze heerlijke chocorotsen – een verrassende twist op de klassieke pindarotsjes, vol crunch en smaak! Voeg geroosterde amandelen of hazelnoten toe voor extra textuur en geniet van deze onweerstaanbare lekkernij!
Porties:
20 tot 24 stuks
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
25 min
Totale bereiding:
60 min
Gang/gerecht:
Bakwerk
V, v, v of v
Veggie
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 700 gr (pure) chocolade
- 300 gr crunchy ontbijtgraan
- 100 gr rozijnen
- 150 gr cranberries
- 150 gr gedroogde bananen
- 100 gr gezouten pretsels (optioneel)
Andere benodigdheden: papieren cakevormpjes
Mis en Place
Gen bijzondere handelingen vooraf.
Bereiding
Smelt de chocolade 'au bain marie'.
Zodra de chocolade vloeibaar is kun je de droge ingrediënten toevoegen.
Roer goed door, alle ingrediënten moeten een laagje chocolade hebben.
Schep het mengsel met twee lepels in de papieren cakevormpjes.
Laat goed afkoelen. Heerlijk voor bij de thee (og gewoon zonder thee).
KPK
26 juni 2018