top of page
Broodje champignonomelet met kaas
Over het recept
Heerlijk (Turks) broodje champignonomelet. Vers erg lekker maar ook lekker om mee te nemen voor de lunch, laat dan wel even de gebakken omelet even afkoelen voordat je het op een broodje doet.
Broodje champignonomelet met kaas 01.jpg
Broodje champignonomelet met kaas 02.jpg
Broodje champignonomelet met kaas 03.jpg
Broodje champignonomelet met kaas 01.jpg
1/3
Porties:
1 broodje
Regio:
Europa
Keuken:
Hollands
Werktijd:
20 min
Totale bereiding:
20 min
Gang/gerecht:
Lunch
V, v, v of v
Vlees
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 broodje (Turks)
- 4 grote champignons
- 2 eieren
- 3 plakjes kaas
- wat boter om in te bakken
- wat peper
Mis en Place
Snij de champignons in plakjes.
Bereiding
Bak de champignons op laag vuur in een koekenpan bruin (kost tijd).
Breek boven de champignons de twee eitjes en roer voorzichtig om.
Beleg met de plakjes kaas en sluit af met een deksel.
Even laten garen en op het broodje leggen.
KPK
22 maart 2018
bottom of page