top of page

Broodje champignonomelet met kaas

Over het recept

Heerlijk (Turks) broodje champignonomelet. Vers erg lekker maar ook lekker om mee te nemen voor de lunch, laat dan wel even de gebakken omelet even afkoelen voordat je het op een broodje doet.

Porties:

1 broodje

Regio:

Europa

Keuken:

Hollands

Werktijd:

20 min

Totale bereiding:

20 min

Gang/gerecht:

Lunch

V, v, v of v

Vlees

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 1 broodje (Turks)
  • 4 grote champignons
  • 2 eieren
  • 3 plakjes kaas
  • wat boter om in te bakken
  • wat peper

Mis en Place

Snij de champignons in plakjes.

Bereiding

Bak de champignons op laag vuur in een koekenpan bruin (kost tijd).

Breek boven de champignons de twee eitjes en roer voorzichtig om.

Beleg met de plakjes kaas en sluit af met een deksel.

Even laten garen en op het broodje leggen.

KPK

22 maart 2018

bottom of page