top of page
Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise
Over het recept
Lekker broodje vlees voor lunch of pick-nick!
Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise 02.jpg
Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise 01.jpg
Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise 02.jpg
1/2
Porties:
1 broodje
Regio:
Europa
Keuken:
Hollands
Werktijd:
15 min
Totale bereiding:
15 min
Gang/gerecht:
Lunch
V, v, v of v
Vlees
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 Turks broodje of kwart van Turks brood
- 100 gr biefstuk
- wat rucola- of ijsbergsla
- truffel mayonaise
- naar smaak peper en zout
Mis en Place
Niets bijzonders.
Bereiding
Verwarm een koekenpan op hoog vuur.
Draai het vuur laag en doe een klontje boter in de pan, zodra de boter is uitgeschuimd kun je de biefstuk (waarop je peper en zout hebt gedaan) toevoegen.
Bak de biefstuk bruin (bedruip hem met de roomboter).
Neem de biefstuk uit de pan en laat hem een minuut of 7 rusten.
Besmeer de boven- en onderkant van het broodje met truffelmayonaise.
Snij de biefstuk in plakjes, beleg het broodje ermee en top af met wat rucola.
KPK
22 maart 2018
bottom of page