top of page
Atjar ketimoen / zoetzuur met komkommer
Over het recept
Lekker bij pittige Indische rijsttafel.
Atjar ketimoen.png
Atjar ketimoen.png
1/1
Porties:
pot 400ml
Regio:
Azië
Keuken:
-
Werktijd:
10 min
Totale bereiding:
10 min
Gang/gerecht:
Bijgerecht
V, v, v of v
Vegan
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 ontpitte komkommer
- 1 rode ui
- 1 Spaanse peper
- 2 dl azijn
- 2 dl water
- 2 el suiker
Mis en Place
Geen
Bereiding
Snij de Spaanse peper fijn, ontdoe de komkommer van de zaadlijsten.
Verwarm de azijn met de fijngesneden Spaanse peper en suiker en water.
Ontdoe de komkommer van de zaadlijsten en snij in kleine stukjes.
Snij de ui in halve ringetjes.
Neem een schone pot doe de komkommer en de ui erin.
Overgiet dit met het azijnmengsel.
Lekker bij pittige Indische rijsttafel.
KPK
18 februari 2018
bottom of page