top of page
Zalmtartaar
Over het recept
Simpel maar altijd een succes!
Zalmtartaar 1.jpg
Zalmtartaar 2.jpg
Zalmtartaar 1.jpg
1/2
Porties:
4 personen
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
20 min
Totale bereiding:
20 min
Gang/gerecht:
Voorgerecht
V, v, v of v
Vis
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 200 gr verse zalm
- 200 gr gerookte zalm
- 6 sprieten bieslook of 1 voorjaarsui
- 1,5 el mayonaise
- wat citroensap
- beetje peper en zout
- 4 eitjes
Mis en Place
Geen aparte voorbereidingen.
Bereiding
- Snij de verse en gerookte zalm in kleine vierkante blokjes.
- Meng de mayonaise met citroensap, peper, zout en fijngesneden bieslook.
- Voeg de zalm toe.
- Bak de 4 eitjes in een koekenpan.
- Maak het bord op zoals je zelf wilt. Wij gebruiken een uitsteekring (10cm) zodat je de zalmtartaar mooi rond kan opdienen en gebakken eitje om dezelfde maat kan uitsnijden.
Lekker met toast.
KPK
25 juni 2018
bottom of page