top of page

Zalmtartaar

Over het recept

Simpel maar altijd een succes!

print.png

Porties:

4 personen

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

20 min

Totale bereiding:

20 min

Gang/gerecht:

Voorgerecht

V, v, v of v

Vis

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 200 gr verse zalm
  • 200 gr gerookte zalm
  • 6 sprieten bieslook of 1 voorjaarsui
  • 1,5 el mayonaise
  • wat citroensap
  • beetje peper en zout
  • 4 eitjes

Mis en Place

Geen aparte voorbereidingen.

Bereiding

  • Snij de verse en gerookte zalm in kleine vierkante blokjes.
  • Meng de mayonaise met citroensap, peper, zout en fijngesneden bieslook.
  • Voeg de zalm toe.
  • Bak de 4 eitjes in een koekenpan.
  • Maak het bord op zoals je zelf wilt. Wij gebruiken een uitsteekring (10cm) zodat je de zalmtartaar mooi rond kan opdienen en gebakken eitje om dezelfde maat kan uitsnijden.

​Lekker met toast.

KPK

25 juni 2018

bottom of page