top of page
Kruidenboter met knoflook
Over het recept
Maak in een handomdraai deze zelfgemaakte kruidenboter met knoflook – supermakkelijk en zoveel lekkerder dan de kant-en-klare variant!
Kruidenboter met knoflook.png
Kruidenboter met knoflook.png
1/1
Porties:
4 personen
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
10 min
Totale bereiding:
10 min
Gang/gerecht:
-
V, v, v of v
Veggie
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 100/125 gr roomboter
- 2 teentjes knoflook
- 2 el verse platte peterselie, of uit de vriezer
- 2 tl citroensap
- 2 tl bouillonpoeder of snufje zout
- 1 tl zwarte peper
Mis en Place
Geen
Bereiding
Werkt fijn als je zachte roomboter hebt, dus als het kan hou pakje zeker dag van te voren uit de koelkast, anders even (10 to 15 sec max) in de magnetron.
Snij of snipper de peterselie klein.
Neem naar behoefte een hoeveelheid boter (dit recept voor ongeveer 100 tot 125 gr).
Voeg geperste knoflook, peterselie, peper en bouillonpoeder toe en meng het door elkaar.
Lekker op knapperig stokbrood.
KPK
18 februari 2018
bottom of page