top of page

Gremolata

Over het recept

Deze frisse gremolata brengt een heerlijke citroensmaak en aromatische knoflook samen, perfect voor het opfleuren van je gerechten. Geniet van de smaakvolle toevoeging op ossenstaartstoof, osso bucco en lamsschenkel!

Porties:

voor bij 1agrgerecht

Regio:

-

Keuken:

-

Werktijd:

10 min

Totale bereiding:

10 min

Gang/gerecht:

Bijgerecht

V, v, v of v

-

Materiaal:

-

Seizoen:

-

Complexiteit:

Eenvoudig

Ingrediënten en benodigdheden

  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 10 takjes platte peterselie
  • 2 tot 5 el olijfolie
  • naar smaak peper en zout

Mis en Place

Geen

Bereiding

Rasp de schil van de citroen, rasp de knoflook en snij de peterselie klein.

Doe de citroen, de geraspte knoflook en fijngesneden peterselie in een bakje/kommetje.

Voeg naar smaak citroensap, peper en zout toe.

Doe de olijfolie erbij, dit zorgt voor de binding.

Lekker op ossenstaartstoof, osso bucco en lamsschenkel

KPK

17 februari 2018

bottom of page