top of page
Gremolata
Over het recept
Deze frisse gremolata brengt een heerlijke citroensmaak en aromatische knoflook samen, perfect voor het opfleuren van je gerechten. Geniet van de smaakvolle toevoeging op ossenstaartstoof, osso bucco en lamsschenkel!
Designer (1).png
Designer (1).png
1/1
Porties:
voor bij 1agrgerecht
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
10 min
Totale bereiding:
10 min
Gang/gerecht:
Bijgerecht
V, v, v of v
-
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 citroen
- 2 teentjes knoflook
- 10 takjes platte peterselie
- 2 tot 5 el olijfolie
- naar smaak peper en zout
Mis en Place
Geen
Bereiding
Rasp de schil van de citroen, rasp de knoflook en snij de peterselie klein.
Doe de citroen, de geraspte knoflook en fijngesneden peterselie in een bakje/kommetje.
Voeg naar smaak citroensap, peper en zout toe.
Doe de olijfolie erbij, dit zorgt voor de binding.
Lekker op ossenstaartstoof, osso bucco en lamsschenkel
KPK
17 februari 2018
bottom of page