top of page
Geitenlam uit de oven
Over het recept
Laat je smaakpapillen genieten van geitenlam uit de oven, bereid op authentieke Mediterrane wijze met kruiden en olijfolie.
Geitenlam uit de oven 1.jpg
Geitenlam uit de oven 2.jpg
Geitenlam uit de oven 1.jpg
1/2
Porties:
4 personen
Regio:
Europa
Keuken:
-
Werktijd:
30 MIN
Totale bereiding:
2 UUR
Gang/gerecht:
Hoofdgerecht
V, v, v of v
Vlees
Materiaal:
Oven
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 1 geitenbout (van een jong geitje)
- 1 struik bleekselderij
- 4 wortelen
- 2 rode uien
- 3 tenen knoflook
- 4 el ras al hanout
- 3 el olijfolie
- naar smaak peper en zout
Mis en Place
Snijd de groenten in stukken
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden Celsius.
Bestrooi de geitenbout met 3 el Ras al hanout, peper en zout
Besprenkel hem met de 2 el olijfolie.
Pak hem in de folie.
Doe de groenten in de braadslede en voeg 1 el Ras al hanout toe en bespreken met olijfolie.
Schuif de braadslee in een oven van 180 graden Celsius.
Na een uurtje is het boutje gaar.
Lekker met couscous.
KPK
26 februari 2018
bottom of page