top of page
Lekkere recepten op keukenprinskoken.nl

De Sous-Vide wordt nu op de consumenten markt gebracht. Een nieuwe kooktechniek waarvan men beweert dat alles lekkerder wordt.

Eindelijk zijn we na jaren is staat een stukje vlees perfect op juiste gaarheid te brengen, wordt de Sous-vide op de (consumenten) markt geïntroduceerd. Zitten we daar echt op te wachten en hebben we het de afgelopen jaren nu echt zo fout gedaan? Wordt hetgeen in de Sous-Vide klaargemaakt wordt nu echt zoveel lekkerder, is het gezonder. Is het makkelijker kan nu elke kluns koken?

We gaan het meemaken!

We hebben de spullen in huis, het geld is uitgegeven en er is geen weg terug......dus we gaan aan de bak!

Op site kan je ons volgen in de blog met de ervaringen die we opdoen,delen we wat we hebben gelezen en gehoord. Ook plaatsten we hier recepten die we (echt) zelf gemaakt hebben en delen we het resultaat! En niet alleen als het verrukkelijk is, ook de drama's zullen we delen.

Als het een recept is uit een kookboek of van een website zullen we altijd de bron vermelden en aangeven wat wij hebben aangepast. 

Maar nog even voor de duidelijkheid:

Alles wat we op de site/blog zetten hebben we ZELF klaargemaakt.

Niet zoals sommige kookboeken recepten publiceren waarvan je zeker weet dat niemand het recept ooit heeft gekookt met de beschreven ingrediënten, omdat het recept gewoon niet klopt en/of de ingrediënten onjuist worden vermeldt in bv hoeveelheden enz. enz.

bottom of page