top of page
Nasi vegetarisch
Aantal: 6 personen
Complexiteit: makkelijk
Werktijd: 20 minuten
Totale bereiding: 30 minuten
​
Ingredienten
-
800 gram wokgroenten
(2 zakken voorverpakt
of zelf gesneden prei, paprika,
rode ui, witte kool,
pepertje en tauge) -
500 gr champignons
-
4 teentjes knoflook
-
1 tl djahe poeder
-
1 tl laos poeder
-
1 tl sereh poeder
-
6 el zoute sojasaus
-
2 el zonnenbloemolie
-
400 gr rijst
nasi vegetarisch 1
nasi vegetarisch 3
nasi vegetarisch 7
nasi vegetarisch 1
1/4
Bereiding
​
Kook de rijst volgens de verpakking.
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Maak de knoflook schoon en snijd deze ook fijn.
Verhit 2 eetl zonnenbloemolie in een wok en bak daar de champignons zo'n 5 minuten in aan.
Voeg de knoflook, de kruiden en de sojasaus toe en bak 2 minuten mee.
Doe er dan de roerbakgroente bij en wok op hoog vuur een minuut op 5.
Voeg de gekookte rijst toe en meng alles goed met elkaar.
Heerlijk bij de babi ketjap en de sambals die ook op onze site staan.
KPJ/7mrt18
bottom of page