top of page

Masala omelet

Aantal:           3 personen

Complexiteit:     makkelijk 

Werktijd:         40 min

Totale bereiding: 40 min

Ingrediënten

  • 6             eieren

  • 25 ml         water

  • naar smaak    zwarte peper

  • 3 el          olie (om te bakken)

  • 2             voorjaarsuien

  • 1 tl          garam masala

  • 1             verse groene peper

  • 1 tl          komijn (gemalen)

  • halve         paprika

  • 2             tomaten

  • Handje        verse koriander

  • naar smaak    peper en zout 

Bereiding

Snij de voorjaarsui in ringetjes en hak de groene peper in stukjes.

Bak de voorjaarsui in 1 el olie zacht.

Voeg garam masala, komijn, fijngesneden paprika, groene peper toe.

Bak roerend 2 minuten.

 

Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en voeg toe.

Laat afkoelen.

 

Kluts de 6 eieren met water, peper en zout los.

Voeg het afgekoelde voorjaarsui-mengsel toe.

Zet de koekenpan op vuur met wat olie. 

Als de pan heet is gooi de massa erin en bak op laag vuur de omelet licht bruin.

 

Bestrooi met verse koriander.

Lekker met chapatti (of Libanees brood), koriander-muntchutney en komkommer.

KPK/24feb18

bottom of page