top of page

Masala omelet

Aantal:           3 personen

Complexiteit:     makkelijk 

Werktijd:         40 min

Totale bereiding: 40 min

​Ingrediënten​

  • 6             eieren

  • 25 ml         water

  • naar smaak    zwarte peper

  • 3 el          olie (om te bakken)

  • 2             voorjaarsuien

  • 1 tl          garam masala

  • 1             verse groene peper

  • 1 tl          komijn (gemalen)

  • halve         paprika

  • 2             tomaten

  • Handje        verse koriander

  • naar smaak    peper en zout 

Bereiding

Snij de voorjaarsui in ringetjes en hak de groene peper in stukjes.

Bak de voorjaarsui in 1 el olie zacht.

Voeg garam masala, komijn, fijngesneden paprika, groene peper toe.

Bak roerend 2 minuten.

 

Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en voeg toe.

Laat afkoelen.

 

Kluts de 6 eieren met water, peper en zout los.

Voeg het afgekoelde voorjaarsui-mengsel toe.

​

Zet de koekenpan op vuur met wat olie. 

Als de pan heet is gooi de massa erin en bak op laag vuur de omelet licht bruin.

 

Bestrooi met verse koriander.

​

Lekker met chapatti (of Libanees brood), koriander-muntchutney en komkommer.

​

​

KPK/24feb18

​

bottom of page