Masala omelet
Aantal: 3 personen
Complexiteit: makkelijk
Werktijd: 40 min
Totale bereiding: 40 min
​Ingrediënten​
-
6 eieren
-
25 ml water
-
naar smaak zwarte peper
-
3 el olie (om te bakken)
-
2 voorjaarsuien
-
1 tl garam masala
-
1 verse groene peper
-
1 tl komijn (gemalen)
-
halve paprika
-
2 tomaten
-
Handje verse koriander
-
naar smaak peper en zout
Bereiding
Snij de voorjaarsui in ringetjes en hak de groene peper in stukjes.
Bak de voorjaarsui in 1 el olie zacht.
Voeg garam masala, komijn, fijngesneden paprika, groene peper toe.
Bak roerend 2 minuten.
Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en voeg toe.
Laat afkoelen.
Kluts de 6 eieren met water, peper en zout los.
Voeg het afgekoelde voorjaarsui-mengsel toe.
​
Zet de koekenpan op vuur met wat olie.
Als de pan heet is gooi de massa erin en bak op laag vuur de omelet licht bruin.
Bestrooi met verse koriander.
​
Lekker met chapatti (of Libanees brood), koriander-muntchutney en komkommer.
​
​
KPK/24feb18
​