top of page

Geroosterde groenten (winter)

Aantal:           8 personen

Complexiteit:     eenvoudig

Werktijd:         45 min (veel snijwerk)

Totale bereiding: 90 min

Ingrediënten​

  • 1           knolselderij

  • 1           rode paprika

  • 1           gele paprika

  • 1           groene paprika

  • 3           zoete aardappelen

  • 3           wortelen

  • 3           roze uien

  • 12          (mini) tomaatjes

  • 6 teentjes  knoflook

  • 2 el        citroensap

  • wat         olijfolie

  • 1 el        tijm

  • 1 el        rozemarijn

Lekkere recepten op keukenprinskoken.nl

Bereiding

Verwarm de over voor op 180 gr.

​

Schil de knolselderij, zoete aardappelen, wortelen en snij in (eetbare) stukken.

Pel de uien en snij in halve ringen.

Pel de knoflook en snij in plakjes

​

Gooi het allemaal op de ovenplaat.

Strooi de tijm en rozemarijn erover heen.

Besprenkel het geheel eerst met citroensap en daarna met de olijfolie.

Meng het geheel door elkaar.

​

Schuif in de oven en laat 45 minuten roosteren.

Aan het eind zeezout toevoegen.

​

Erg lekker met Tonijn-muntdressing,

​

KPK/18feb18

​

bottom of page