Geitenlam uit de oven
Aantal: 4 personen
Complexiteit: makkelijk
Werktijd: 30 min/uur
Totale bereiding: 2 uur​​
​
Ingrediënten
-
1 geitenbout (van een jong geitje)
-
1 struik bleekselderij
-
4 wortelen
-
2 rode uien
-
3 tenen knoflook
-
4 el ras al hanout
-
3 el olijfolie
-
naar smaak peper en zout
-
​
​
Andere benodigdheden
Alu-folie, braadslede
- - -
Mis en place
Snijd de groenten in stukken
​
​
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden Celsius.
Bestrooi de geitenbout met 3 el Ras al hanout, peper en zout
Besprenkel hem met de 2 el olijfolie.
Pak hem in de folie.
​
Doe de groenten in de braadslede en voeg 1 el Ras al hanout toe en bespreken met olijfolie.
​
Schuif de braadslee in een oven van 180 graden Celsius.
Na een uurtje is het boutje gaar.
Lekker met couscous.
​
KPK/26jun18
​