top of page

Geitenlam uit de oven 

Aantal:           4 personen 

Complexiteit:     makkelijk 

Werktijd:         30 min/uur

Totale bereiding: 2 uur​​

​

Ingrediënten

  • 1           geitenbout (van een jong geitje)

  • 1           struik bleekselderij

  • 4           wortelen

  • 2           rode uien

  • 3 tenen     knoflook

  • 4 el        ras al hanout

  • 3 el        olijfolie

  • naar smaak  peper en zout

  • ​

​

Andere benodigdheden

Alu-folie, braadslede

- - - 

Mis en place

Snijd de groenten in stukken

​

​

Bereiding

 

Verwarm de oven op 180 graden Celsius.

Bestrooi de geitenbout met 3 el Ras al hanout, peper en zout

Besprenkel hem met de 2 el olijfolie.

Pak hem in de folie.

​

Doe de groenten in de braadslede en voeg 1 el Ras al hanout toe en bespreken met olijfolie.

​

Schuif de braadslee in een oven van 180 graden Celsius.

 

Na een uurtje is het boutje gaar.

Lekker met couscous.

​

KPK/26jun18

​

bottom of page