top of page
Lekkere recepten op keukenprinskoken.nl
Even voorstellen,

Eigenlijk zijn we met z'n tweeën! We blijven liever anoniem maar laten we ons Jan en Kees noemen, mooie oud Nederlandse namen toch!

Deze site is een oplossing voor ons probleem. Onze partners (zusters van elkaar) zijn de echte hobby-koks. Ze kijken in de keukenkastjes wat er staat en...bam! er is weer een heerlijke complete maaltijd! Ze zien een recept, passen het aan en...bam! er is weer een heerlijke complete maaltijd! 

Maar als je na een jaar vraagt; "kan je dat nog een keer maken?" krijgen we vaak het antwoord; "Tja, geen idee hoe ik dat heb gemaakt."

Deze site is dus eigenlijk geboren uit noodzaak!

Het vastleggen van de recepten zodat we die later weer kunnen gebruiken en niet in de verloren gaan. Voor onszelf, voor ons nageslacht ("mam, die Indiase curry was zo lekker hoe maakt je die?") en voor jullie dus, degene die per ongeluk op deze site is beland.

We zullen ons dan ook maar even kort voorstellen.

KP Jan, 

Reist het hele land door en kent vele locaties waar je terecht kunt voor lekker eten. Van kleine snacks en street food tot de luxe restaurants. Jan is zeer bedreven in het maken van worsten, van Italiaanse droge worsten tot Amsterdamse Ossenworst. Geliefd zijn zijn gerechten van de "Green Egg". Maar met een keukenprinses thuis is hij vaak toeschouwer en hulpje voor de maaltijden die in de thuiskeuken wordt geproduceerd.

KP Kees

was ruim 20 jaar lid van een kookclub waar 1 keer, op een vaste avond, in de maand werd gekookt. Kees is een echte receptenkoker, zonder recept wordt het een niets. Thuis bakt hij er niet veel van. Hoewel, zijn uitgebreide Indiaase dis vind gretig aftrek in de familie! Met een keukenprinses thuis met jaren lange ervaring in de thuiskeuken doet hij graag een stapje terug.

Kees heeft zich vereenzelvigd in zijn lot: proeven, suggesties doen en af en toe zelf proberen.

Tot zover!

De recepten die je op deze site vindt zijn dus eigenlijk van onze partners. 

But who cares? Als het maar maakbaar, duidelijk en vooral lekker is!

Veel plezier!

Jan en Kees

bottom of page