top of page

Chocorotsen (crunchy)

Aantal:           veel 

Complexiteit:     makkelijk  

Werktijd:         x min/uur

Totale bereiding: 30 min​​

​

Ingrediënten

  • 700 gr        (pure) chocolade

  • 300 gr        crunchy ontbijtgraan

  • 100 gr        rozijnen

  • 150 gr        cranberries

  • 150 gr        gedroogde bananen

  • 100 gr        gezouten pretsels (optioneel)

​

Andere benodigdheden

papieren cakevormpjes

Deze chocoladerotsen zijn weer eens wat anders dan de bekende pindarotsjes. Je kunt ook geroosterde amandelen of hazelnoten toevoegen.

​

Bereiding

Smelt de chocolade 'au bain marie'.

Zodra de chocolade vloeibaar is kun je de droge ingrediënten toevoegen.

 

Roer goed door, alle ingrediënten moeten een laagje chocolade hebben.

​

Schep het mengsel met twee lepels in de papieren cakevormpjes.

​

Laat goed afkoelen. Heerlijk voor bij de thee (og gewoon zonder thee).

​

​

KPK/26jun18

​

bottom of page