top of page

Chocorotsen (crunchy)

Aantal:           veel 

Complexiteit:     makkelijk  

Werktijd:         x min/uur

Totale bereiding: 30 min​​

Ingrediënten

  • 700 gr        (pure) chocolade

  • 300 gr        crunchy ontbijtgraan

  • 100 gr        rozijnen

  • 150 gr        cranberries

  • 150 gr        gedroogde bananen

  • 100 gr        gezouten pretsels (optioneel)

Andere benodigdheden

papieren cakevormpjes

Deze chocoladerotsen zijn weer eens wat anders dan de bekende pindarotsjes. Je kunt ook geroosterde amandelen of hazelnoten toevoegen.

Bereiding

Smelt de chocolade 'au bain marie'.

Zodra de chocolade vloeibaar is kun je de droge ingrediënten toevoegen.

 

Roer goed door, alle ingrediënten moeten een laagje chocolade hebben.

Schep het mengsel met twee lepels in de papieren cakevormpjes.

Laat goed afkoelen. Heerlijk voor bij de thee (og gewoon zonder thee).

KPK/26jun18

bottom of page