Chocorotsen (crunchy)
Aantal: veel
Complexiteit: makkelijk
Werktijd: x min/uur
Totale bereiding: 30 min​​
​
Ingrediënten
-
700 gr (pure) chocolade
-
300 gr crunchy ontbijtgraan
-
100 gr rozijnen
-
150 gr cranberries
-
150 gr gedroogde bananen
-
100 gr gezouten pretsels (optioneel)
​
Andere benodigdheden
papieren cakevormpjes
Deze chocoladerotsen zijn weer eens wat anders dan de bekende pindarotsjes. Je kunt ook geroosterde amandelen of hazelnoten toevoegen.
​
Bereiding
Smelt de chocolade 'au bain marie'.
Zodra de chocolade vloeibaar is kun je de droge ingrediënten toevoegen.
Roer goed door, alle ingrediënten moeten een laagje chocolade hebben.
​
Schep het mengsel met twee lepels in de papieren cakevormpjes.
​
Laat goed afkoelen. Heerlijk voor bij de thee (og gewoon zonder thee).
​
​
KPK/26jun18
​