top of page

Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise

Aantal:           1 broodje 

Complexiteit:     makkelijk 

Werktijd:         15 min

Totale bereiding: 15 min​

Ingrediënten

  • 1             Turks broodje
               of kwart van Turks brood

  • 100 gr        biefstuk

  • wat           rucola- of ijsbergsla

  • naar smaak    peper en zout

Andere benodigdheden

Niets bijzonders

Lekker broodje vlees voor lunch of pick-nick!

Bereiding

Verwarm een koekenpan op hoog vuur.

Draai het vuur laag en doe een klontje boter in de pan, zodra de boter is uitgeschuimd kun je de biefstuk (waarop je peper en zout hebt gedaan) toevoegen.

Bak de biefstuk bruin (bedruip hem met de roomboter).

 

Neem de biefstuk uit de pan en laat hem een minuut of 7 rusten.

Besmeer de boven- en onderkant van het broodje met truffelmayonaise.

Snij de biefstuk in plakjes, beleg het broodje ermee en top af met wat rucola.

KPK/22mar18

bottom of page