Broodje biefstuk met rucola en truffelmayonaise
Aantal: 1 broodje
Complexiteit: makkelijk
Werktijd: 15 min
Totale bereiding: 15 min​
​
Ingrediënten
-
1 Turks broodje
of kwart van Turks brood -
100 gr biefstuk
-
wat rucola- of ijsbergsla
-
naar smaak peper en zout
​
Andere benodigdheden
Niets bijzonders
Lekker broodje vlees voor lunch of pick-nick!
Bereiding
Verwarm een koekenpan op hoog vuur.
Draai het vuur laag en doe een klontje boter in de pan, zodra de boter is uitgeschuimd kun je de biefstuk (waarop je peper en zout hebt gedaan) toevoegen.
​
Bak de biefstuk bruin (bedruip hem met de roomboter).
Neem de biefstuk uit de pan en laat hem een minuut of 7 rusten.
​
Besmeer de boven- en onderkant van het broodje met truffelmayonaise.
​
Snij de biefstuk in plakjes, beleg het broodje ermee en top af met wat rucola.
​
​
KPK/22mar18
​