top of page
Babi ketjap
Aantal: 4 personen
Complexiteit: eenvoudig
Werktijd: 15 min
Totale bereiding: 45 min
Ingrediënten​
-
1 pond varkensvlees
-
3 uien
-
1 duimlengte gember
-
5 el zoete ketjap (Manis of Medja)
-
5 el azijn
-
naar smaak peper en zout
-
wat plantaardige olie (geen olijf olie)
om in te bakken
babi ketjep 1
babi ketjep 2
babi ketjep 1
1/2
Bereiding
Peper en zout en gesneden varkensvlees.
Snij de snipper de uitjes, schil de gember en snij in plakjes.
​
Bak de uitjes in de olie tot ze zacht zijn.
Voeg de plakjes gember en het varkensvlees toe.
Zodra het vlees dichtgeschroeid is voeg je naar smaak ketjap en azijn toe.
​
Half uurtje laten pruttelen.
​
Lekker bij een Indische rijsttafel.
​
KPK/18feb18
​
bottom of page