top of page

Atjar ketimoen / zoetzuur met komkommer

Aantal:           6 personen / pot van 400 ml

Complexiteit:     eenvoudig

Werktijd:         10 min

Totale bereiding: 10 min

Ingrediënten

  • 1          ontpitte komkommer

  • 1          rode ui

  • 1          Spaanse peper

  • 2 dl       azijn

  • 2 dl       water

  • 2 el       suiker

Lekkere recepten op keukenprinskoken.nl

Bereiding

Snij de Spaanse peper fijn, ontdoe de komkommer van de zaadlijsten.

Verwarm de azijn met de fijngesneden Spaanse peper en suiker en water.

Ontdoe de komkommer van de zaadlijsten en snij in kleine stukjes.

Snij de ui in halve ringetjes.

Neem een schone pot doe de komkommer en de ui erin.

Overgiet dit met het azijnmengsel.

Lekker bij pittige Indische rijsttafel.

KPK/18feb18

bottom of page